Klubdag hos Læborg Auto

Klubdag hos Læborg Autohandel

Lørdag d. 24. feb. kl. 14.00. Alle er velkommen.
Tilmelding nødvendig på nedenstående link

Søren, som er kendt fra bl.a. ”Skattejægerne” i TV, vil fortæller om sit liv, sjove handler og gode historier. Der er masser af oplevelser med hans livsværk, Læborg Autohandel.
Så det skal nok blive spændende. Så vi mødes på adressen- Ådalen 23, 6600 Vejen. SENEST kl. 14:00

Prisen er 150,- kr. pr. person inkl. kaffe og kage.
Der er plads til max. 50 personer, så det er først til mølle.
Alle billetter solgt.
Hilsen de to klubber - DHMC & IMK. Kontaktperson Troels 2123 7183

Indbydelse som PDF

Her er lidt info fra Søren
Jeg startede Læborg Autohandel i 1985 og har siden arbejdet for at opbygge en stærk og spændende forretning med et unikt varelager. Min interesse for biler og handel går imidlertid meget længere tilbage.

Jeg er søn af en handelsmand og har fået kærligheden til faget og livsformen ind med modermælken. Som dreng rejste jeg med min far rundt til landets markeder og handlede, mest med heste, men også andre ting, hvor mulighederne bød sig.

Som syv-årig købte jeg min første bil, en BMW Isetta. Den byttede jeg hen med en Triumph motorcykel. En god handel, syntes jeg. Interessen for at handle ligger i mit blod.

Livet med handel og vandel, som jeg elsker, består for mig af langt mere og andet end slutsedler og kolde kontanter. Det handler i høj grad også om de folk, jeg møder undervejs, De skægge oplevelser og de finurlige historier - om mennesker såvel som biler.

Læborg Autohandel er en moderne virksomhed, hvor kunder kan forvente at møde indgående kendskab til bilmarkedet, og hvad der rører sig, ligesom vi hele tiden arbejder for at forny kundernes oplevelsesmuligheder (f.eks. vores Åben lade-arrangementer, Åbent husmed Café Ådalen og pølsevogn eller gennem medvirken i DR1-programmet Skattejægerne, hvor min hverdag med at finde og handle med spændende biler kan følges). Samtidig er forretningen bygget op omkring nostalgiske værdier med fokus på gode relationer, værn om tingenes sjæl og historie og ikke mindst god gammeldags ordentlighed - et ord er et ord, og en aftale er en aftale. Tillid, respekt og troværdighed er hjørnesten i måden, jeg driver min forretning på. Det er en æressag for mig og mit personale at give folk en god oplevelse - både før, under og efter en handel. Det er en kæmpe glæde at have kunder, der kommer igen og igen, fordi de har tillid til, at de hos Læborg Autohandel kan finde spændende, gode varer samt gøre en tryg og fair handel. Den slags kunder har vi heldigvis mange af.

Kig endelig forbi butikken og se vores to flotte udstillinger. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen.
Med venlig hilsen Søren Sørensen. Læborg Autohandel.